Rediger en tråd

Har du fundet en fejl i en tråd, du har slået op? Fundet på en bedre titel til den? Intet problem. Du kan altid gå tilbage og redigere tråde, selv efter at du har slået dem op.

Bemærk: Når du redigerer en tråds emne, vil en besked blive offentliggjort i tråden, så folk ved, at du har foretaget ændringen. Se nedenfor.

1. Åbn den tråd, du vil ændre i.
  2. Klik på ikonet med tre prikker øverst til højre i tråden.
  3. For at ændre trådens emne, skal du klikke på Rediger trådens emne.
  4. Et vindue dukker op, hvor du bliver bedt om at ændre emnet for din tråd. Indtast det nye emne og klik Gem ændringer.
  5. For at ændre selve tråden, skal du holde markøren over det første indlæg i tråden, og klikke på ikonet med tre prikker øverst til højre.
  6. Rediger teksten, som du finder passende.
  7. Når du er færdig, skal du klikke på Gem knappen nederst til venstre for at foretage ændringerne.
  1. Tryk i længere tid på den tråd, du vil redigere.
  2. I menuen skal du trykke på Rediger tråd.
  3. Du kan redigere emnet øverst på skærmen.
  4. Du kan redigere trådens indlæg i midten af skærmen.
  5. Når du er færdig, skal du trykke på fluebenet øverst til højre for at gemme ændringerne.
  1. Tryk på den tråd, du vil redigere.
  2. Tryk i længere tid på teksten i det første indlæg.
  3. I menuen skal du vælge Rediger.
  4. Foretag eventuelle ændringer, du ønsker til emnet og trådens indhold.
  5. Når du er færdig med at redigere, skal du klikke på Gem for at foretage ændringerne.