Slut dig til et Twist team

Hvis du er blevet inviteret til Twist, bliver du bedt om at oprette din konto undervejs. Sådan gør du.

Hvis du starter et nyt team, så læs om, hvordan du opretter et team, eller smut over til vores vejledning til team-oprettere og admins.
  1. Åbn din invitation til Twist, og klik på invitations-linket.
  2. Klik på Tilslut dig for at slutte dig til teamet.
  3. Klik på Fortsæt med Google konto og indtast e-mailen og adgangskoden til den Google konto, som du gerne vil tilknytte din Twist konto, eller indtast din e-mailadresse og adgangskode, og klik på Fortsæt.
  4. Følg onboarding processen nedenfor.
  1. Åbn din invitation til Twist, og tryk på invitations-linket.
  2. Tryk på Log ind.
  3. Tryk på Fortsæt med Google konto og indtast e-mailen og adgangskoden til den Google konto, som du gerne vil tilknytte din Twist konto, eller indtast din e-mailadresse og adgangskode, og tryk på Fortsæt.
  4. Følg onboarding processen nedenfor.
  1. Åbn din invitation til Twist, og tryk på invitations-linket.
  2. Tryk på Log ind.
  3. Tryk på Fortsæt med Google konto og indtast e-mailen og adgangskoden til den Google konto, som du gerne vil tilknytte din Twist konto, eller indtast din e-mailadresse og adgangskode, og tryk på Fortsæt.
  4. Følg onboarding processen nedenfor.

Twist onboarding

1. Indtast dit fulde navn.
  2. Du får nu mulighed for at tilslutte dig eller oprette kanaler. Twist vil anbefale et par kanaler du kan tilslutte dig, hvilket du gør ved at klikke/trykke på Tilslut dig kanal i højre side.
  3. Du kan også oprette en kanal efter eget valg ved at klikke/trykke på Opret en kanal i bunden. Der vises et tekstfelt, hvor du kan indtaste kanalnavnet og derefter trykke på enter. Du kan tilføje så mange kanaler, som du ønsker.
  4. Klik/tryk på Næste: Udforsk tråde for at fortsætte.
  5. Du vil se en note om, hvordan tråde fungerer. Klik/tryk på Lad os komme i gang, når du er færdig.
  6. Du er klar! Læs det indledende indlæg, og kom i gang.