Log ind på Twist

Du kan logge ind på Twist på alle dine enheder for at få adgang til dine teamsamtaler overalt. Der er to måder at logge ind på, afhængigt af hvordan du oprettede din Twist-konto: med din Google-konto eller med en e-mail og en adgangskode.

1. Åbn Twist app'en.
  2. Klik på Log ind.
  3. Klik enten på Log ind med Google-konto og indtast e-mail og adgangskode for den Google-konto, der er knyttet til din Twist-konto, eller indtast din e-mailadresse og adgangskode, og klik derefter på Log ind.
  1. Åbn Twist app'en.
  2. Tryk på Log ind.
  3. Tryk enten på Log ind med Google og indtast e-mail og adgangskode for den Google-konto, der er knyttet til din Twist-konto, eller indtast din e-mailadresse og adgangskode, og tryk på Log ind.
  1. Åbn Twist app'en.
  2. Tryk på Log ind.
  3. Tryk enten på Log ind med Google og indtast e-mail og adgangskode for den Google-konto, der er knyttet til din Twist-konto, eller indtast din e-mailadresse og adgangskode, og tryk på Log ind.