Gem en kladde af en tråd

Hvis du har startet en tråd, men ikke vil slå den op med det samme, kan du gemme en kladde og slå den op senere. Sådan gør du.

Kladder er kun synlige på den platform, hvor de blev oprettet. Hvis du fx gemmer en kladde på web, vil du kun kunne se det på web. Du kan ikke se det via Android-app'en.

1. Følg trinene for at Starte en ny tråd.
  2. På et hvilket som helst tidspunkt kan du klikke væk fra din trådkladde til et andet sted i Twist såsom en kanal, tråd eller besked.
  3. Din kladde vil blive i toppen af den kanal, hvor du oprettede den, med etiketten "Kladde". Du kan til enhver tid vende tilbage til den.

Du kan bruge Tilbage-pilen i din browser til hurtigt at navigere tilbage til din kladde.

1. Følg trinene for at Starte en ny tråd.
  2. På et hvilket som helst tidspunkt kan du klikke væk fra din trådkladde til et andet sted i Twist såsom en kanal, tråd eller besked.
  3. Din kladde vil blive i toppen af den kanal, hvor du oprettede den, med etiketten "Kladde". Du kan til enhver tid vende tilbage til den.

Du kan bruge Tilbage-pilen i øverste venstre hjørne af app'en til hurtigt at navigere tilbage til din kladde.

1. For at starte en tråd skal du klikke på det gule blyant-ikon nederst til højre.
  2. Skriv de forskellige dele af tråden ved hjælp af instruktionerne i Start en tråd.
  3. Når du er færdig, så tryk på Tilbage-pil øverst til venstre.
  4. Kladden er nu synligt øverst i den kanal, hvor du oprettede den. Den har etiketten "Kladde" til højre for titlen, og opslaget er gråtonet.
  1. Åbn den kanal, hvor du ønsker at oprette en tråd.
  2. Skriv de forskellige dele af tråden ved hjælp af instruktionerne i Start en tråd.
  3. Når du er færdig, trykker du på Annuller knappen øverst til venstre.
  4. Tryk på Gem kladde for at gemme den som en kladde.
  5. Kladden er nu synligt øverst i den kanal, hvor du oprettede den. Den har etiketten "Kladde" til højre for titlen, og opslaget er gråtonet.