Kassér kladden af en tråd

Har du fortrudt en ny tråd, du er i gang med at udarbejde? Du kan til enhver tid kassere kladden af en tråd:

Du kan ikke genoprette kladden, når først du har kasseret den.

1. Klik på kladden af opslaget (den vil være øverst i den kanal, hvor du oprettede den).
  2. Klik på Kasser nederst til højre i kladden.
  3. Et vindue kommer til syne, hvor du bliver spurgt, om du er sikker på, at du vil kassere kladden. Klik på Kasser for at bekræfte.
  1. Tryk på kladden af opslaget (den vil være øverst i den kanal, hvor du oprettede den).
  2. Tryk på ikonet med tre prikker øverst til højre.
  3. Tryk på Kasser kladde.
  4. Et vindue kommer til syne, hvor du bliver spurgt, om du er sikker på, at du vil kassere kladden. Klik på Kasser for at bekræfte.
  1. Tryk på kladden af opslaget (den vil være øverst i den kanal, hvor du oprettede den).
  2. Tryk på Annuller knappen øverst til venstre.
  3. Tryk på Kasser kladde for at bekræfte.