Flyt en tråd mellem kanaler

Når du har startet en tråd i en kanal, kan du til enhver tid flytte den til en anden kanal.

Du kan kun gøre dette, hvis du er team-admin eller ejer af kanalen eller tråden.

1. Åbn den tråd, du ønsker at flytte.
  2. Klik på ikonet med tre prikker øverst til højre i tråden.
  3. Klik på Flyt tråd.
  4. Find den kanal, du vil flytte tråden til, på listen.
  5. Klik på Flyt ud for kanalnavnet.
  6. Et bekræftelsesvindue vil spørge, om du er sikker på, at du vil flytte tråden. Klik på OK nederst til højre for at afslutte flytningen.
  1. Åbn den tråd, du ønsker at flytte.
  2. Klik på ikonet med tre prikker øverst til højre.
  3. Vælg Flyt...
  4. Klik på den kanal, du vil flytte tråden til.
  5. Klik på Flyt nederst til højre.
  1. Tryk i længere tid på emnefeltet for tråden, du vil redigere.
  2. I menuen skal du trykke på Flyt til en anden kanal.
  3. Find den kanal, du vil flytte tråden til, i listen, og tryk derefter på den.
  1. Åbn den tråd, du ønsker at flytte.
  2. Tryk i længere tid på teksten i det første indlæg.
  3. Vælg Flyt tråd i menuen.
  4. Find den kanal, du vil flytte tråden til, i listen, og tryk derefter på den.
Det er ikke muligt at flytte en tråd til et andet teams kanaler, kun til andre kanaler dit nuværende team har.