Alle i kanalen vs. Alle i tråden

Når du slår en kommentar op, har du mulighed for at vælge, hvem der skal underrettes. De to øverste valgmuligheder, der vises i notifikationsmenuen, er Alle i kanalen og Alle i tråden. Nedenfor forklarer vi disse muligheder, og viser nogle gode måder at bruge dem på.

Hvis du vælger Alle i kanalen, sendes kommentaren til indbakken hos alle medlemmer af kanalen. Det inkluderer personer, der muligvis ikke er i en tråd (hvis beskeden er slået op efter at tråden blev oprettet). Dette er godt til opdateringer, der påvirker alle i kanalen, som fx en serviceafbrydelse, der er slået op på den overordnede virksomhedskanal.

Hvis du vælger Alle i tråden, sender du kommentaren til indbakken for hver tilhænger af en bestemt tråd. Da trådene oprettes med et unikt publikum i tankerne, vil du sikkert bruge denne mulighed oftere end Alle i Kanalen. Funktionen er brugbar, når du vil bede personer i tråden om en endelig beslutning eller bede alle om feedback på det, som tråden handler om.

Ofte vil du underrette bestemte personer i stedet for disse større grupper. Du kan dog undgå at sende for mange uønskede notifikationer til personer, der ikke er involveret, ved kun at underrette de mennesker, der har brug for at læse den specifikke del af en diskussion.