Tilføj emojis

Emojis hjælper dig med at udtrykke en følelse sammen med din skrevne tekst. 😊

Sådan tilføjer du emojis fra dit skrivebord:

• I Windows kan du bruge det virtuelle tastatur til at få en emoji-liste frem.
  • På macOS trykker du CTRL + ⌘ + Mellemrum for at få listen over emojis frem.

Hvis du er på mobilen, kan du bruge dine emoji-indstillinger til at indsætte en emoji. 🤳

Og endelig, hvis du er desperat, kan du kopiere og indsætte emoji fra getemoji.com.