Hvad er Indbakken?

Indbakken holder styr på alle tråde, du er involveret i på tværs af alle dine kanaler. Tjek den hver dag for at holde dig på forkant med alt, der er relevant for dig.

Sådan fungerer Indbakken

Når du bliver underrettet om en ny tråd eller kommentar, vises den øverst i din Indbakke. Du kan holde øje med, hvor mange ulæste tråde der findes i din Indbakke ved hjælp af det lille nummer ved siden af Indbakken. En orange prik vises også på fanen Tråde, når du har ulæste tråde.

1. Indbakke
  2. Markér alle som læst
  3. Liste over tråde i Indbakken

Tips til brug af Indbakken

FAQ'er

Q: Kan jeg rydde min Indbakke?

A: Vi understøtter ikke dette lige nu. Vi erkender imidlertid, at Indbakken kan blive rodet med de mange samtaler, du bliver involveret i, og vi vil muligvis tage det op engang i fremtiden.

Du kan dog markere alle tråde i din Indbakke som læst ved at klikke på fluebens-ikonet øverst til højre: