Gennemse og tilslut dig kanaler

Efterhånden som dit Twist vokser, vil antallet antallet af kanaler også vokse - og du vil sikkert være interesseret i at browse og tilslutte dig nye. Twist gør det nemt at finde dem, som du gerne vil være en del af, og så kan du tilslutte dig dem og være med i samtaler på tværs af din organisation. Sådan gør du.

1. Klik på visningen af Tråde øverst til venstre.
  2. Klik på + til højre for kanalens titel i venstre side af dit Twists brugerflade.
  3. Scroll gennem listen over kanaler for at finde dem, du er interesseret i.
    • Til højre for hvert kanalnavn kan du se, hvor mange medlemmer der er i den givne kanal.
  4. Når du har fundet en kanal, du gerne vil tilslutte dig, klikker du på Tilslut dig helt til højre for at tilslutte dig den.
  5. Knappen bliver grå og viser nu Tilsluttet.
  1. Klik på visningen af Tråde øverst til venstre.
  2. Klik på + til højre for kanalens titel i venstre side af dit Twists brugerflade.
  3. Scroll gennem listen over kanaler for at finde dem, du er interesseret i.
  4. Når du har fundet en kanal, du gerne vil tilslutte dig, klikker du på Tilslut dig.
  5. Twist åbner derefter den kanal, du har sluttet dig til.
  1. Tryk på ikonet for Tråde øverst til venstre for at se Indbakken, Stjernemarkerede og listen over kanaler, du allerede har tilsluttet dig.
  2. Scroll ned til bunden, og tryk på Tilføj kanal.
  3. Gennemse listen over tilgængelige kanaler, og tryk på den, du vil tilslutte dig.
  4. En besked kommer til syne nederst på skærmen: Du er tilsluttet Eksempel-kanal.
  1. Åbn fanen Tråde nederst for at se listen over kanaler.
  2. Tryk på + til højre for kanalens titel eller tryk på + Tilføj kanal nederst på listen.
  3. Scroll gennem listen over kanaler, og tryk på den, du vil tilslutte dig.
  4. Når du trykker på kanalen, tilslutter du dig automatisk, og der vil blive vist en bekræftelse.
Du kan tilslutte dig enhver offentlig kanal i dit Twist-team, men du kan kun tilslutte dig private kanaler, hvis du er inviteret. Læs mere om offentlige og private kanaler her.