Inviter team-medlemmer til en kanal

Kanaler gør det nemt at holde teamets diskussioner organiseret og fokuseret omkring emnet. Sådan inviterer du dine team-medlemmer til din kanal.

1. Åbn en kanal.
  2. Klik på ikonet med tre prikker øverst til højre for kanalens navn for at åbne kanalens handlingsmenu.
  3. Klik på Rediger kanal.
  4. Indtast et team-medlems navn i feltet Tilføj efter navn, og du vil se en liste over autofuldførte matches.
  5. Tryk på deres navn for at tilføje dem til kanalen.
  1. Åbn en kanal.
  2. Tryk på ikonet med tre prikker øverst til højre for at åbne kanalens handlingsmenu.
  3. Tryk på Medlemmer.
  4. Du vil se en liste over medlemmer. Tryk på profilen med et plus-ikon øverst til højre.
  5. Indtast et team-medlems navn eller e-mailadresse i feltet Navn eller e-mail, og det vil vise dig en liste over autofuldførende matches.
  6. Du kan også vælge brugere manuelt ved at bruge muligheden Tilføj brugere eller importere medlemmer ved hjælp af Importer fra kanalen eller Importer fra gruppe mulighederne i bunden.
  7. Tryk på deres navne for at tilføje dem til kanalen.
  1. Åbn en kanal.
  2. Tryk på kanalens titel i toppen.
  3. Tryk på Medlemmer.
  4. Du vil se en liste over medlemmer. Tryk på + i toppen.
  5. Tryk på Importer brugere for at invitere individuelle personer, eller Importer brugere fra gruppe for at invitere en gruppe mennesker.
  6. Scroll for at finde den bruger eller gruppe, du gerne vil invitere. Et flueben vises ved siden af deres navn.
  7. Når du har valgt alle de brugere eller grupper, du gerne vil invitere, skal du trykke på Gem øverst til højre.