Fjern en person fra en kanal

Hvis nogen skifter team, forlader din virksomhed eller hvis du stopper dit samarbejde med en ekstern kunde, kan du nemt fjerne den pågældende person fra en kanal.

Det er kun team-admins, der kan fjerne personer fra kanaler.
  1. Åbn en kanal.
  2. Klik på ikonet med tre prikker til højre for kanalens titel for at åbne handlingsmenuen.
  3. Klik på Rediger kanal.
  4. Find navnet på det team-medlem, du vil fjerne, og klik på Fjern til højre for personens navn.
  5. Et bekræftelsesvindue vil spørge, om du er sikker på, at du vil fjerne brugeren. Klik på Fjern nederst til højre.
  1. Åbn en kanal.
  2. Tryk på ikonet med tre prikker øverst til højre for at åbne kanalens handlingsmenu.
  3. Tryk på Medlemmer.
  4. Du vil se en liste over medlemmer. Tryk i længere tid på en brugers navn for at vælge vedkommende. Tryk på enhver anden bruger, du vil fjerne.
  5. Tryk på profil-ikonet med et minustegn øverst til højre.
  6. Et bekræftelsesvindue vil spørge, om du er sikker på, at du vil fjerne brugeren. Trykk på OK nederst til højre.
  1. Åbn en kanal.
  2. Tryk på kanalens titel i toppen af panelet i venstre side.
  3. Tryk på Medlemmer.
  4. Du vil se en liste over medlemmer. Find den bruger, du vil fjerne, og til højre vil du se et profil-ikon med et x.
  5. Tryk på dette ikon for at fjerne brugeren.
  6. Tryk på tilbage-pil ikonet øverst til venstre.
  7. Tryk på Gem øverst til højre.

Fjern gæster fra en kanal

  • Kun en admin eller opretter af kanalen kan fjerne en gæst fra en kanal, uanset om den er offentligt eller privat.
  • Gæster kan ikke fjerne personer fra en kanal.
  • Når en flerkanals gæst fjernes fra en kanal, kan vedkommende blive enkeltkanal gæst, hvis vedkommende nu kun er i én kanal.

Læs mere om, hvordan enkeltkanals og flerkanals gæster fungerer.