Dearkiver en kanal

Hvis et emne bliver relevant igen, eller hvis du har brug for at genlæse gamle samtaler, kan du nemt dearkivere en kanal. Dette vil føre en arkiveret kanal tilbage til din aktive kanal-liste.

  1. Scroll til bunden af kanal-listen, og klik på Arkiverede kanaler.
  2. De arkiverede kanaler vises under titlen Arkiverede kanaler. Find den kanal, du vil dearkivere, og klik på den.
  3. Klik på Dearkiver knappen eller klik på de tre prikker øverst til højre og vælg Dearkiver kanal.
  4. En bekræftelse vil spørge, om du er sikker på, at du vil dearkivere kanalen. Klik på Dearkiver.
  1. Scroll til bunden af kanal-listen, og tryk på Tilføj kanal.
  2. Scroll til bunden af listen over kanaler og find Arkiverede kanaler.
  3. Scroll gennem sektionen Arkiverede kanaler, og tryk på den arkiverede kanal, du ønsker at dearkivere.
  4. Tryk på knappen Dearkiver kanal i bunden af skærmen.
  5. En bekræftelse vil spørge, om du er sikker på, at du vil dearkivere kanalen. Tryk på Dearkiver.
  1. Scroll til bunden af Tråd-oversigten .
  2. Tryk på Arkiverede kanaler.
  3. Find den kanal, du vil dearkivere, og tryk på den.
  4. I bunden af trådlisten trykker du på Dearkiver kanal.
  5. En bekræftelse vil spørge, om du er sikker på, at du vil dearkivere kanalen. Tryk på Dearkiver.