Tilføj en person til en gruppebesked

Det er nemt at inkludere et team-medlem i en eksisterende gruppebesked. Sådan gør du.

1. Åbn den samtale, du gerne vil tilføje nogen til.
  2. Klik på ikonet med tre prikker øverst til højre.
  3. Klik på Administrer deltagere.
  4. Indtast navnet på den person, du gerne vil tilføje, i feltet Tilføj medlemmer, og det vil automatisk blive fuldført.
  5. Vælg den person, du gerne vil tilføje.
  6. Klik på Gem
  1. Åbn den samtale, du gerne vil tilføje nogen til.
  2. Tryk på ikonet med tre prikker øverst til højre.
  3. I menuen vælger du Medlemmer.
  4. Tryk på profil-ikonet med et + øverst til højre.
  5. Indtast navnet på den person, du gerne vil tilføje, og det vil automatisk blive fuldført.
  6. Tryk på personens navn.
  7. Tryk på Gem.
  1. Åbn den samtale, du gerne vil tilføje nogen til.
  2. Tryk på listen over samtaledeltagere øverst i chatvinduet.
  3. Detaljer-vinduet åbnes. Tryk på Inviter personer.
  4. Brug søgelinjen til at søge efter det ønskede team-medlem, eller scroll ned for manuelt at finde team-medlemmet.
  5. Tryk på personens navn.
  6. Tryk på Gem.
Der er et par ting du bør huske, når du tilføjer team-medlemmer til gruppebeskeder.
  • Det nyligt tilføjede team-medlem vil kunne se den fulde beskedhistorik.
  • Twist tillader ikke, at du tilføjer et andet medlem til en 1-til-1 besked. Hvis du har brug for det, kan du starte en ny gruppesamtale med dine team-medlemmer.