Forlad en gruppebesked

Når en gruppemeddelelse ikke længere er relevant, kan du blot fjerne dig selv for at slippe for yderligere notifikationer.

  1. Åbn den samtale, du vil fjerne dig selv fra.
  2. Klik på ikonet med tre prikker øverst til højre.
  3. Klik på Administrer deltagere.
  4. Klik på Forlad knappen ud for dit eget navn .
  1. Åbn den samtale, du vil fjerne dig selv fra.
  2. Tryk på ikonet med tre prikker øverst til højre.
  3. I menuen vælger du Medlemmer.
  4. Tryk i længere tid på dit eget navn.
  5. Tryk på profil-ikonet med et minustegn øverst til højre.
  1. Åbn den samtale, du vil fjerne dig selv fra.
  2. Tryk på listen over samtaledeltagere øverst i chatvinduet.
  3. Detaljer-vinduet åbnes.
  4. Find dit eget navn, og ud for det, tryk på den røde profil med et x ikon.
Husk, at du ikke kan forlade en 1-til-1-besked. Men du kan mute den, hvis du ønsker det.