Administrer din adgangskode

Du kan gøre din Twist konto mere sikker ved løbende at opdatere din adgangskode. Sådan gør du:

1. Klik på dit profilbillede i øverste højre hjørne.
  2. Klik på Indstillinger
  3. Indtast din nuværende adgangskode under fanen Adgangskode.
  4. Gentag din nye adgangskode for at bekræfte.
  5. Når du er færdig, klikker du på Skift adgangskode for at gemme dine ændringer.
  1. Klik på dit profilbillede i øverste højre hjørne af app'en.
  2. Klik på Konto & Indstillinger.
  3. Naviger til fanen Adgangskode, og klik på Skift adgangskode.
  4. Indtast din Nye adgangskode.
  5. Gentag din nye adgangskode for at bekræfte.
  6. Når du er færdig, klikker du på Skift adgangskode for at gemme dine ændringer.
  1. Tryk på menu-ikonet øverst til venstre.
  2. Tryk på Indstillinger > Profil.
  3. Tryk på Skift adgangskode.
  4. Indtast din nye adgangskode.
  5. Når du er færdig, så tryk på OK for at foretage ændringen.
  1. Dette er endnu ikke tilgængeligt. Bliv hængende!