Tilknyt din Google-konto

Tilknyt din Google-konto så du kan logge ind med et klik. Sådan gør du:

1. Klik på dit profilbillede i øverste højre hjørne af app'en.
  2. Klik på Dine indstillinger.
  3. Under fanen Kontoskal du finde Log ind via Google og klikke på Tilknyt.
  4. Der vises et vindue, der giver dig mulighed for at logge ind på Google for at tilknytte din konto.
    1. Hvis du har flere Google-konti, bliver du muligvis bedt om at vælge en, der skal tilknyttes din Twist-konto.
  5. Når du er logget ind, vil din Google-konto blive tilknyttet, og du vil blive sendt tilbage til dine Twist Indstillinger.
  1. Tryk på menu-ikonet øverst til venstre.
  2. Tryk på Indstillinger > Profil.
  3. Tryk på Log ind via Google.
  4. Et nyt vindue åbnes, så du kan logge ind på Google.
    1. Hvis du har flere Google-konti, bliver du muligvis bedt om at vælge en, der skal tilknyttes din Twist-konto.
  5. Når du er logget ind, vil din Google-konto blive tilknyttet, og du vil blive sendt tilbage til dine Twist Indstillinger.
  1. Dette er endnu ikke tilgængeligt.