Markér en tråd som læst eller ulæst

Når der er travlt, har du ikke tid til at læse hver eneste ny tråd, der kommer din vej. Nogle gange vil du markere en tråd som læst, og gå videre til andet arbejde.

Nogle tråde er dog så vigtige, at du gerne vil sikre dig, at du vender tilbage til den igen senere, selv efter at have læst den. I sådanne situationer kan du markere tråden som ulæst.

Sådan håndterer du begge situationer.

1. Åbn den tråd, du vil markere som læst eller ulæst.
  2. Klik på ikonet med tre prikker øverst til højre i tråd-panelet.
  3. Klik på Markér som Ulæst/Læst (afhængig af trådens aktuelle status).
  1. Tryk i længere tid på tråden, du ønsker at markere som læst eller ulæst.
  2. Vælg Marker som ulæst/læst i menuen (afhængig af trådens aktuelle status).
  1. Åbn den tråd, du vil markere som læst eller ulæst.
  2. Tryk på ikonet med tre prikker øverst til højre.
  3. Vælg Marker som ulæst/læst i menuen (afhængig af trådens aktuelle status).