Stjernemarker eller fjern stjernemarkering fra en tråd

Ønsker du at følge en tråd, du ikke er direkte involveret i? Eller gemme en vigtig tråd for at komme tilbage senere? Du skal blot stjernemarkere den.

Når du stjernemarkerer en tråd, får du besked, hver gang den opdateres. Du kan nemt tjekke alle dine stjernemarkerede tråde i sektionen Stjernemarkerede i dit Twist:

Sådan stjernemarkerer du (eller fjerner stjernemarkering):

1. Åbn den tråd, du ønsker at stjernemarkere.
  2. Klik på stjerne-ikonet øverst til højre.
  3. For at fjerne stjernemarkeringen klikker du på stjerne-ikonet igen.
  1. Tryk i længere tid på tråden, du ønsker at stjernemarkere.
  2. Vælg Stjernemarker tråd i menuen.
  3. For at fjerne stjernemarkeringen, skal du igen trykke i længere tid på tråden og vælge Fjern stjernemarkering fra tråd.
  1. Åbn den tråd, du ønsker at stjernemarkere.
  2. Tryk på ikonet med tre prikker øverst til højre.
  3. Vælg Stjernemarker tråd i menuen.
  4. For at fjerne stjernemarkeringen, skal du igen trykke på ikonet med tre prikker og vælge Fjern stjernemarkering fra tråd.

Tips til at bruge stjernemarkerede tråde

Når du logger ind på Twist, kan du tjekke din sektion kaldet Stjernemarkerede for at se, hvad der haster mest. Hvis du for eksempel arbejder på et tidsfølsomt projekt, er det vigtigt at kontrollere dets fremskridt, før du læser de andre tråde i din Indbakke.

Du bør være selektiv, når du stjernemarkerer tråde. Ellers bliver din sektion af Stjernemarkerede for rodet til at være nyttig. Modstå trangen til at stjernemarkere enhver tråd, hvor du bliver underrettet -- din Indbakke vil opsnappe dem alle.