Slet en kommentar

Efter at du har slået en kommentar op, kan der være tidspunkter, hvor du ønsker at slette den igen. Måske er den ikke relevant, måske er den ikke det rigtige sted - der kan være en million grunde. Intet problem - sådan gør du.

Når en kommentar slettes, erstattes kommentarteksten med en meddelelse, der siger: Denne kommentar er blevet slettet, hvilket andre brugere stadig vil kunne se.

  1. Hold markøren over den kommentar, du vil slette.
  2. Klik på ikonet med tre prikker i øverste højre hjørne.
  3. Klik på Slet...
  4. Et vindue kommer til syne, hvor du bliver spurgt, om du er sikker på, at du vil slette kommentaren. Klik på Slet for at bekræfte.
  1. Tryk i længere tid på den kommentar, du vil slette.
  2. I menuen skal du vælge Slet.
  3. Et vindue kommer til syne, hvor du bliver spurgt, om du er sikker på, at du vil slette kommentaren. Tryk på Slet for at bekræfte.
  1. Tryk i længere tid på den kommentar, du vil slette.
  2. I menuen skal du vælge Slet.
  3. Et vindue kommer til syne, hvor du bliver spurgt, om du er sikker på, at du vil slette kommentaren. Tryk på Slet for at bekræfte.