Tilføj reaktioner

I Twist udtrykker du, hvordan du føler om en kommentar eller en besked med reaktioner. En reaktion er en lille emoji, der vises under en kommentar.

Der er ti mulige reaktioner, du kan tilføje til en kommentar, som vist nedenfor.

1. Hold markøren over den kommentar eller besked, du vil reagere på.
  2. Klik på happy face-ikonet til venstre for ikonet for listen over personer, der underrettes eller til højre for beskeden.
  3. I listen vælger du den emoji, du ønsker at tilføje til kommentaren eller beskeden.
  1. Tryk i længere tid på den kommentar eller besked, du vil reagere på.
  2. Vælg Tilføj reaktion.
  3. I listen vælger du den emoji, du ønsker at tilføje til kommentaren eller beskeden.
  1. Tryk i længere tid på den kommentar eller besked, du vil reagere på.
  2. Vælg Tilføj reaktion.
  3. I listen vælger du den emoji, du ønsker at tilføje til kommentaren eller beskeden.