Opret en kanal

Twist kanaler er et godt sted at have samtaler relateret til et team, projekt eller specifikt emne. Du kan for eksempel have kanaler såsom Team kundeservice, Rebranding projekt eller Designinspiration. Læs mere om, hvordan du organiserer dine kanaler her.

Læs Hvad er en kanal? for at lære, alt hvad du behøver at vide om kanaler.

Så hvis du starter et nyt projekt, eller du onboader et helt nyt team til Twist, er det en god ide at oprette en ny kanal til dine medlemmer. Sådan gør du.

1. Åbn fanen Tråde.
  2. I listen over kanaler klikker du på + til højre for Kanaler.
  3. Klik Ny kanal.
  4. Skriv kanalnavnet i tekstfeltet.
  5. Vælg din kanals farve ved at klikke på den farvede prik.
  6. Vælg din kanals fortrolighed ved at klikke enten Offentlig eller Privat.
  7. Tilføj team-medlemmer ved at indtaste navnene på medlem(mer) eller gruppe(r) i Tilføj medlemmer feltet.
  8. Klik Opret nederst til højre.
  9. Din kanal er blevet oprettet, og du kan tilføje medlemmer ved hjælp af instruktionerne her.
  1. Åbn fanen Tråde.
  2. Scroll ned til bunden af listen over kanaler og tryk på Tilføj kanal.
  3. Tryk på Opretøverst til højre.
  4. Vælg, om din kanal skal være offentlig eller privat med Gør kanal offentlig vælgeren.
  5. Indtast navnet på din kanal.
  6. Tryk på den farvede prik for at vælge din kanals farve.
  7. Tryk på OKnederst til højre.
  8. Din kanal er blevet oprettet, og du kan tilføje medlemmer ved hjælp af instruktionerne her.
  1. Åbn fanen Tråde.
  2. Scroll ned til bunden og tryk på Tilføj kanal.
  3. Tryk på + øverst til højre.
  4. Indtast navnet på din kanal.
  5. Tryk på den farvede prik for at vælge din kanals farve.
  6. Vælg, om din kanal skal være offentlig eller privat med Offentlig vælgeren.
  7. Tryk på Medlemmer.
  8. Tryk på + øverst til højre.
  9. Vælg Importer bruger for at invitere individuelle personer, eller Importer brugere fra gruppe for at invitere en gruppe mennesker.
  10. Scroll for at finde den bruger eller gruppe, du gerne vil invitere. Et flueben vises ved siden af deres navn.
  11. Når du har valgt alle de brugere eller grupper, du gerne vil invitere, skal du trykke på Gem øverst til højre.
  12. Tryk på tilbage pilen øverst til venstre.
  13. Tryk på Gem øverst til højre.
  14. Din kanal er blevet oprettet, og du kan tilføje medlemmer ved hjælp af instruktionerne her.

FAQ'er

Q: Hvis jeg opretter en offentlig kanal, vil alle team-medlemmer så blive inviteret?

A: Nej. Når du opretter en offentlig kanal, vælger du, hvilke team-medlemmer der skal inviteres til kanalen. De inviterede team-medlemmer er nu følgere af kanalen, som kan oprette tråde, læse tråde og blive inviteret til enhver tråd i kanalen. Andre team-medlemmer kan se din kanal og tilslutte sig den, hvis de gerne vil.