Arkivér en kanal

Ved at arkivere forældede kanaler kan du bedre organisere og visualisere aktive og inaktive kanaler. Når du arkiverer en kanal, vises den ikke længere i din kanaloversigt.

Kun team-admins og kanalejere kan dearkivere kanaler. Team-medlemmer kan stadig besøge en arkiveret kanal, men vil ikke kunne foretage ændringer eller opdatere tråde i den pågældende kanal.
  1. Åbn en kanal.
  2. Klik på ikonet med tre prikker til højre for kanalens titel for at åbne handlingsmenuen.
  3. Klik på Arkiver kanal.
  4. En bekræftelse vil spørge, om du er sikker på, at du vil arkivere kanalen. Klik på Arkivér.
  1. Åbn en kanal.
  2. Tryk på ikonet med tre prikker øverst til højre for at åbne kanalens handlingsmenu.
  3. Tryk på Arkiver kanal.
  4. En bekræftelse vil spørge, om du er sikker på, at du vil arkivere kanalen. Tryk på Arkiver.
  1. Åbn en kanal.
  2. Tryk på kanalens titel øverst til venstre.
  3. Tryk på Arkiver kanal.
  4. En bekræftelse vil spørge, om du er sikker på, at du vil arkivere kanalen. Tryk på Arkiver.
Du kan ikke arkivere den generelle kanal, der oprettes sammen med teamet. Læs mere om den generelle kanal her.