Gør en kanal offentlig eller privat

Hvis du beslutter dig for, at visse diskussioner bør holdes privat, eller hvis du gerne vil åbne tidligere private diskussioner til resten af dit team, kan du nemt ændre fortrolighedsindstillingerne for dine Twist-kanaler. Sådan gør du.

1. Åbn en kanal.
  2. Klik på ikonet med tre prikker til højre for kanalens navn for at åbne handlingsmenuen.
  3. Klik på Rediger kanal...
  4. Klik på Rediger kanal til højre for kanalnavnet.
  5. Vælg enten Offentlig eller Privat under Fortrolighedsindstillinger.
  6. Klik på Gem ændringer
  1. Åbn en kanal.
  2. Tryk på ikonet med tre prikker øverst til højre for at åbne kanalens handlingsmenu.
  3. Tryk på Rediger kanal.
  4. Skift knappen Gør kanalen offentlig mellem til (offentlig) eller fra (privat).
  5. Tryk på OK.
  1. Åbn en kanal.
  2. Tryk på kanalens navn i toppen.
  3. Skift knappen Offentlig mellem til (offentlig) eller fra (privat).
  4. Tryk på Gem øverst til højre.