Slet en besked

Slet en Twist-besked, efter du allerede har sendt den ved at følge disse enkle trin.

Når du sletter en besked (enten i direkte beskeder eller trådsamtaler), vil din slettede besked blive erstattet med en meddelelse, der siger "Denne besked er blevet slettet." Du kan ikke slette elementet helt fra Twist.
  1. Hold markøren over den besked, du vil slette.
  2. Klik på ikonet med tre prikker øverst til højre i beskeden.
  3. Klik på Slet.
  4. Et bekræftelsesvindue vil advare dig om, at handlingen ikke kan fortrydes.
  5. Klik på Slet.
  1. Tryk i længere tid på beskeden, du ønsker at slette.
  2. Tryk på Slet.
  3. Et bekræftelsesvindue vil advare dig om, at handlingen ikke kan fortrydes.
  4. Tryk på Slet.
  1. Tryk i længere tid på beskeden, du ønsker at slette.
  2. Tryk på Slet.
  3. Et bekræftelsesvindue vil advare dig om, at handlingen ikke kan fortrydes.
  4. Tryk på Slet.