Tilføj medlemmer til en gruppe

Grupper i Twist gør det nemt og hurtigt at underrette en håndfuld personer– fx "finansteamet" eller "NYC kontoret"– på samme tid. På den måde behøver du ikke at være afhængig af din hukommelse for at underrette alle, du har brug for.

Sådan tilføjer du medlemmer til en eksisterende gruppe.

1. Under Team-fanen klikker du på den gruppe, du vil tilføje medlemmer til.
  2. Klik på ikonet med tre prikker øverst til højre.
  3. Klik på Rediger gruppe...
  4. Begynd at skrive navnene på alle, du gerne vil tilføje i feltet Tilføj efter navn. Deres navn vil blive autofuldendt, og så kan du vælge det.
  5. Tilføj så mange gruppemedlemmer, som du ønsker.
  6. Klik på X øverst til højre.
  1. Under Team-fanen klikker du på den gruppe, du vil tilføje medlemmer til.
  2. Klik på ikonet med tre prikker øverst til højre.
  3. Klik på Rediger gruppe...
  4. Begynd at skrive navnene på alle, du gerne vil tilføje i Tilføj medlemmer... feltet . Deres navn vil blive autofuldendt, og du kan så vælge det.
  5. Tilføj så mange gruppemedlemmer, som du ønsker.
  6. Klik på Gem nederst til højre.
  1. Tryk på menu-ikonet øverst til venstre og tryk på Team-medlemmer.
  2. Tryk på fanen Grupper.
  3. Tryk på den gruppe, du vil tilføje medlemmer til.
  4. Tryk på profilen med et plus-ikon øverst til højre.
  5. Du kan enten:
    1. Tryk på Tilføj brugere knappen og vælg brugere fra listen.
    2. Tryk på søgefeltet i toppen og indtast de personer, du gerne vil tilføje, og tryk på deres navne.
  6. Tryk på Tilbage.
  1. Under Team-fanen trykker du på Grupper øverst til venstre.
  2. Tryk på det gruppenavn, du vil tilføje medlemmer til.
  3. Tryk på Rediger øverst til højre.
  4. Tryk på Brugere.
  5. Tryk på + øverst til højre.
  6. Vælg hvilke personer du gerne vil føje til gruppen ved hjælp af afkrydsningsfelterne.
  7. Tryk på Gem øverst til højre.
  8. Tryk på tilbage-pilen øverst til venstre.
  9. Tryk på Gem øverst til højre.