Opret en gruppe

Uanset om der er tale om et firmateam som fx "Kundeservice" eller kolleger med lignende interesser såsom "Kajakentusiaster", vil der være tidspunkter, hvor du eventuelt måtte ønske at forene forskellige medlemmer i en samlet gruppe.

Grupper gør det meget nemt at underrette et sæt mennesker uden at skulle bruge din tid eller hukommelse på at vælge dem én for én.

Sådan opretter du en gruppe, der indeholder lige så mange af dine team-medlemmer, som du ønsker.

1. Åbn fanen Team.
  2. I gruppelisten til venstre kan du scrolle ned til bunden og klikke på + Tilføj gruppe.
  3. Indtast dit gruppenavn
  4. Klik på feltet Inviter medlemmer og begynd at skrive navnene på alle, du gerne vil tilføje. Deres navn vil blive autofuldendt, og så kan du vælge det.
  5. Tilføj så mange gruppemedlemmer, som du ønsker.
  6. Klik på Opret nederst til højre.
  1. Tryk på menu-ikonet øverst til venstre og tryk på Team-medlemmer.
  2. Tryk på fanen Grupper.
  3. Tryk på det gule plustegn nederst til højre.
  4. Indtast dit gruppenavn i vinduet.
  5. Tryk på OK.
  6. Du vil nu være i din nye, tomme gruppe, og du kan invitere brugere til din gruppe som vist her.
  1. Under Team-fanen trykker du på Grupper øverst til venstre.
  2. Tryk på + øverst til højre.
  3. Indtast dit gruppenavn i feltet Navn.
  4. Tryk på Medlemmer.
  5. Tryk på + øverst til højre.
  6. Vælg hvilke personer du gerne vil føje til gruppen ved hjælp af afkrydsningsfelterne.
  7. Tryk på Gem øverst til højre.
  8. Tryk på tilbage-pilen øverst til venstre.
  9. Tryk på Gem øverst til højre.