Fjern medlemmer fra en gruppe

Arbejdsgrupper forbliver sjældent de samme - teams ændres, folk kan flytte kontorer eller blive forfremmet. I Twist er det nemt at fjerne personer fra en eksisterende gruppe, så de ikke længere modtager notifikationer, der ikke er relevante. Sådan gør du.

  1. Under Team-fanen klikker du på den gruppe, du vil fjerne medlemmer fra.
  2. Klik på ikonet med tre prikker øverst til højre.
  3. Klik på Rediger gruppe.
  4. Find navnet på de medlemmer, du vil fjerne, og klik på Fjern.
  5. Fjern så mange gruppemedlemmer, som du ønsker.
  6. Klik på X øverst til højre.
  1. Under Team-fanen klikker du på den gruppe, du vil fjerne medlemmer fra.
  2. Klik på ikonet med tre prikker øverst til højre.
  3. Klik på Rediger gruppe.
  4. Find navnet på de medlemmer, du vil fjerne, og klik på Fjern.
  5. Fjern så mange gruppemedlemmer, som du ønsker.
  6. Klik på Gem nederst til højre.
  1. Tryk på menu-ikonet øverst til venstre og tryk på Team-medlemmer.
  2. Tryk på fanen Grupper.
  3. Tryk på den gruppe, du vil fjerne medlemmer fra.
  4. Tryk i længere tid på det medlem, du gerne vil fjerne. Medlemmet vil blive valgt.
  5. Du kan trykke på andre medlemmer for at vælge dem også.
  6. Tryk på profil-ikonet med et minus øverst til højre.
  7. Et vindue vil spørge, om du er sikker på, at du vil fjerne medlemmerne. Tryk på OK nederst til højre.
  1. Under Team-fanen trykker du på Grupper øverst til venstre.
  2. Tryk på det gruppenavn, du vil fjerne medlemmer fra.
  3. Tryk på rediger øverst til højre.
  4. Tryk på Medlemmer.
  5. Find medlemmet, du vil fjerne, og tryk på profil-ikonet med et 'x' til højre for personens navn.
  6. Tryk på tilbage-pilen øverst til venstre.
  7. Tryk på Gem øverst til højre.