Opret et Twist-team

For at komme i gang med Twist er det første skridt at skabe dit team, give det et godt navn og derefter invitere folk til det. Det er en hurtig og nem proces.

Når dit team er oprettet, oprettes dit arbejdsplads automatisk, og du kan komme i gang ved at invitere team-medlemmer til forskellige kanaler, så de kan begynde at slå tråde op og kommunikere med deres kolleger.

Sådan opretter du dit team og inviterer folk til det.

1. Du kan oprette et team fra internettet på to forskellige måder:
    1. Hvis du er helt ny, skal du besøge Twists tilmeldingsside.
    2. Hvis du er logget ind, skal du klikke på dit profilbillede øverst til højre og vælge + Nyt team.
  2. Følg trinene nedenfor til at oprette team onboarding.
  1. Klik på dit profilbillede øverst til højre, og vælg + Nyt team.
  2. Følg trinene nedenfor til at oprette team onboarding.
  1. Åbn Twist.
  2. Tryk på Opret et nyt team.
  3. Følg trinene nedenfor til at oprette team onboarding.
  1. Åbn Twist.
  2. Tryk på Opret et nyt team.
  3. Følg trinene nedenfor til at oprette team onboarding.

Trin til at oprette team onboarding

1. Der vises et vindue, der beder dig om navnet på dit team. Indtast dit teamnavn i feltet.
  2. Tryk på Næste: Inviter mine team-medlemmer.
  3. Du kan invitere brugere ved at indtaste deres e-mailadresser i E-mailadresse felterne.
  4. Klik på Send invitationer for at sende invitationerne. Hvis du vil springe over dette trin, skal du klikke på Spring over.
  5. Du har nu mulighed for at oprette kanaler. Twist vil anbefale nogle få kanalnavne, og hvis du ønsker at oprette en, som fx Marketing, kan du oprette den med det samme ved at klikke på Opret kanal i højre side.
  6. Du kan også oprette en kanal efter eget valg ved at klikke på Opret en kanal i bunden. Der vises et tekstfelt, hvor du kan indtaste kanalnavnet og derefter trykke på enter. Du kan tilføje så mange kanaler, som du ønsker.
  7. Klik på Næste: Udforsk tråde for at fortsætte.
  8. Dit Twist arbejdsområde er nu oprettet.
  9. Du vil nu være i den generelle kanal, hvor du kan se et udkast til din første tråd i højre side. Det er et introindlæg som dit team kan læse, når de slutter sig til Twist. Du kan revidere det, foretage eventuelle ændringer og derefter klikke på Slå tråd op nederst til højre.
  10. Du er klar! Du har nu oprettet dit første team, inviteret dine team-medlemmer, oprettet din første kanal og opslået din første tråd til dit team. Tillykke! 🎉
  11. For at få dit team op og køre, foreslår vi, at du læser vores trinvise vejledninger: Kom godt i gang for team-oprettere og Hvad er Twist?