Hvad er Twist?

Twist er et moderne kommunikationsværktøj, der hjælper dig med at arbejde på en roligere, mere organiseret og mere produktiv måde.

Du har sandsynligvis brugt e-mail og gruppechat til at kommunikere med dit team. Måske gør du det stadig. Men der er et problem - det er virkelig svært at holde øje med vigtige samtaler og informationer, især når dit team vokser.

Twist løser disse problemer. Det organiserer din teamkommunikation, så du kan arbejde roligt og effektivt. Ved at holde dine teamsamtaler samlet ét sted og kategoriseret i tråde, kan du til enhver tid nemt finde et hvilket som helst emne, på en hvilken som helst enhed.

Få et kort overblik over Twist ved at se denne korte video.

For at hjælpe dig og dit team med at komme godt i gang, så tag et kig på denne korte vejledning, der hjælper med at forklare, hvordan du:

• Organiserer dine samtaler i kanaler baseret på afdeling, projekt eller emne.
  • Tilslut dig offentlige kanaler eller opretter nye.
  • Starter en tråd i en kanal for at diskutere specifikke emner med dine kolleger.
  • Underretter de rigtige personer, angiver den rigtige titel, og søger for at alt er organiseret og let at søge på.
  • Bruger beskeder til mere direkte, øjeblikkeligt samarbejde med en team-medlem eller en lille gruppe af personer.
  • Tilpasser dine notifikationer, så du kun bliver underrettet, når du ønsker at blive underrettet.
  • Holde kontakten med dit team overalt ved at downloade Twist på din mobile enhed og dit skrivebord.

Sådan ser det ud

Dit teams arbejdsområde består af kanaler. Kanaler består af tråde. Og tråde består af kommentarer.

Kanaler

Organiser samtaler efter team, projekt eller emne

Kanaler giver dig mulighed for at organisere dit teams samtaler efter team, emne eller det, der passer dig bedst. Kanaler kan være baseret på ting som:

• Specifikke projekter (Produktlancering, Ny bog, Android opdatering osv.)
  • Afdelinger (Marketing, Design, Udvikling, Kundeservice osv.)
  • Interesseemner (Interessant læsning, GoT analyse osv.)

Du kan oprette en ny kanal - eller tilslutte dig et af dit teams eksisterende offentlige kanaler - ved at klikke på kanalens overskrift eller + ikonet til højre.

Når du opretter en kanal, kan du vælge om den skal være offentlig eller privat:

Offentlige kanaler

Alle på dit team kan se en liste over de offentlige kanaler, og alle i dit team kan tilslutte sig enhver offentlig kanal.

Private kanaler

Private kanaler vil kun være synlige for personer, der er blevet inviteret. De vises ikke i den fulde liste over dit teams kanaler.

Kanaler består af tråde ...

Tråde

Start en diskussion med dine team-medlemmer

Tråde er der, hvor teamkommunikation forgår i Twist—fra projektplanlægning til opdateringer om virksomheden. Hver tråd repræsenterer et bestemt emne, du ønsker at diskutere til bunds med dine kolleger. I modsætning til e-mail eller gruppechat er tråde i Twist organiserede, nemme at søge i og giver mulighed for nem opfølgning.

Hvis du fx har en ny ide til et projekt, du vil foreslå dit team, eller du har oplevet et vanskeligt problem, der kræver detaljeret problemløsning. Du opretter blot en ny tråd, tilføjer en beskrivende emnelinje og skriver den besked, du ønsker at dele. Hvis du vil vedhæfte en fil, kan du trække og slippe for at inkludere PDF-filer, dokumenter, regneark eller billeder.

Ethvert medlem af kanalen kan læse og kommentere på din tråd. De forskellige tråde i kanalen hopper til toppen af køen, når de opdateres.

Du kan tænke på tråde som e-mail-kæder – de er dog organiserede, transparente og æder ikke en del af din sjæl, hver gang du åbner dem.

Indbakke

Følg op på de nyeste tråde

Din Indbakke er et feed af alle de tråde, du har deltaget i. En hvilken som helst tråd, du har oprettet, kommenteret på eller er blevet tagged i vises her, når den opdateres. Ting, du ikke har læst endnu, vises øverst.

Stjernemarkerede

Gem vigtige tråde for nem adgang

Fanen Stjernemarkerede er en liste over tråde, som du har gemt for nem adgang og reference. Det er perfekt til tråde, du ikke deltager i, men vil holde øje med. Eller tråde der indeholder mange nyttige oplysninger, som du ofte skal bruge igen.

Underret personer & Grupper

Inkluder de rigtige team-medlemmer

Når du opretter en ny tråd eller kommentar, kan du vælge at underrette bestemte personer eller grupper af mennesker, der skal indgå i samtalen. Ved at underrette personer, sørger du for, at din nye kommentar vises i disse personers Twist indbakke som ulæst.

Du kan vælge at underrette:

• Alle i kanalen: Denne mulighed bør bruges sparsomt til meget vigtige nyheder og opdateringer.
  • Alle i tråden: Alle, der har deltaget i den specifikke tråd: Opretteren af tråden, enhver der allerede er blevet underrettet og alle, der har kommenteret undervejs.
  • Individuelle team-medlemmer: Vælg blot deres navne fra drop-down listen.
  • Grupper: Undergrupper af team-medlemmer som ofte skal underrettes om de samme emner (fx Android team, marketingteam, supportteam osv.).

Opret grupper

Du vil sikkert få brug for at tagge den samme gruppe personer igen og igen – som fx marketingteamet eller supportteamet. Grupper gør det muligt for dig at underrette flere personer uden at skulle tilføje dem en ad gangen på hver kommentar.

Alle i dit team kan oprette en gruppe. Bare klik på fanen Team øverst i dit vindue, og klik derefter på + ikonet til højre for gruppens overskrift for at oprette en ny gruppe, navngive den og afgøre, hvem der skal inkluderes.

Når du opretter en tråd eller kommentar, der involverer den gruppe personer, skal du blot vælge gruppens navn fra listen for at tagge alle sammen på samme tid.

Beskeder

Til når du har brug for direkte kommunikation

Nogle gange har du brug for at kommunikere med et team-medlem i real-time. Det er her beskeder kommer ind.

I beskeder kan du starte en samtale med et team-medlem i en 1-til-1 chat, eller du kan vælge en håndfuld team-medlemmer til en gruppechat. Alle, der er inkluderet i chatten, vil blive underrettet, når en ny besked bliver slået op.

Tråde vs. Beskeder

Når du har et igangværende emne at diskutere med flere personer, og ikke har brug for et øjeblikkeligt svar, kan du oprette en tråd.

Når du skal kommunikere hurtigt med en person eller en lille gruppe personer, bruger du beskeder.

Hvis du er i tvivl, så start en tråd. Alt vil stadig være gennemsigtigt og søgbart senere hen, så teamets samlede vidensbase vil fortsætte med at vokse.

Dine notifikationer

Komplet kontrol over hvornår & hvor du bliver underrettet

I en tid, hvor det er normalt at man altid er på på arbejdspladsen, har mennesker, der afsætter tid til fokuseret arbejde en enorm konkurrencefordel. I din profil kan du tilpasse dine Twist notifikationer, så du har fuldstændig kontrol over hvornår, hvordan og for hvilke begivenheder du bliver underrettet.

Du kan også vælge, hvor du vil modtage dine notifikationer – på skrivebordet, mobilen eller via e-mail. Endelig kan du snooze alle notifikationer i op til 8 timer, når du har brug for at arbejde koncentreret.

Tag dit teams samtaler med dig

Få Twist på alle dine enheder

Med apps til macOS, Windows, iOS, Android og web synkroniseres dine teamsamtaler på tværs af alle dine enheder. Altid.

Mød dit Twist Supportteam der står klar 24/7

Brug for hjælp? Har du fundet en fejl? Fået en ide?

Hvis du har brug for hjælp, eller ønsker at lære mere om Twists funktioner, kan du besøge vores Twist Hjælpecenter for at få svar, begyndervejledninger, bedste praksisser og meget mere. Hvis du har brug hjælp her og nu, står vores supportteam til rådighed 24/7.

Vi er begejstrede for at have dig med på Twist. Vi håber det hjælper dig med at opnå en roligere, mere organiseret og produktiv måde at arbejde på.