Flere teams i Twist

Hvis du bruger Twist til mange organisationer, kan du nemt skifte mellem dine forskellige Twist-teams. Sådan fungerer det:

• Hvis du er inviteret til et team, kan du blot tilslutte dig teamet ved at acceptere invitationen og derefter skifte mellem teams ved at følge instruktionerne nedenfor.
  • Hvis du vil starte et nyt team, skal du blot oprette et nyt Twist-team fra din konto. Nu kan du skifte mellem teams som vist nedenfor.

Sådan skifter du mellem dine teams inde i Twist.

1. Klik på dit profilbillede øverst til højre.
  2. Du kan klikke på det team, du gerne vil skifte til, i listen over teams under dit navn.
  1. Tryk på handlingsmenuen øverst til venstre.
  2. Tryk på det team, du gerne vil skifte til.
  1. Tryk på Mere nederst til højre.
  2. Tryk på det team, du gerne vil skifte til.