Jeg har et problem med invitationslinks til team-medlemmer

En fantastisk måde at invitere dine team-medlemmer til Twist på er ved at bruge et direkte link, så du kan tilpasse invitationen, før du sender den ud. Nogle gange kan du dog løbe ind i et problem, hvor invitationen ikke virker, som du ønsker den skal. Sådan løser du det.

Hvis du er i en af disse situationer:

• Du har mistet invitationslinket
  • Du har inviteret et team-medlem, men vedkommendes link er udløbet
  • Nogen har accepteret invitationen, og nu er den udløbet
  • Du har slettet invitationlinket og genskabt et nyt - og nu ved du ikke, hvilken der er hvilken

Løsningen er:

1. Fjern den eksisterende bruger fra dit team.
  2. Inviter personen til dit team igen.

Hvis du stadig har problemer, så send os en ticket på help.twistapp.com.