Søgning med filtre

Hvis du har brug for at finde noget, og basissøgning eller søgegenveje ikke gør det for dig, har Twist stærke søgefiltre, der giver dig mulighed for at søge efter forfatter, dato, indholdstype og meget mere. Sådan bruger du søgefiltre.

Søgning med filtre er kun tilgængelig på web og Twists apps til Windows og macOS.

Sådan søger du med filtre

1. Åbn fanen Søg.
  2. Klik på Filter til venstre for søgefeltet.
  3. Du vil se vinduet Søgefiltre. Klik på feltet for hvert filter, der er relevant for din søgning, og vælg fra drop-down menuen eller skriv dit valg og tryk på enter.
    1. Søg i lader dig vælge om der skal søges i tråde, beskeder eller begge dele.
    2. Fra begrænser din søgning til tråde eller beskeder fra et bestemt medlem.
    3. Til begrænser din søgning til beskeder eller tråde, der underretter et bestemt medlem.
    4. Med emnet begrænser din søgning til tråde med emnetitler, der indeholder de nøgleord, der er indtastet her.
    5. I kanal begrænser din søgning til tråde i den kanal, du vælger.
    6. I besked begrænser din søgning til tråde eller beskeder i den direkte samtale, du vælger.
    7. Før begrænser din søgning til tråde eller beskeder før denne dato.
    8. Efter begrænser din søgning til tråde eller beskeder efter denne dato.
  4. Når du har valgt dine filtre, skal du skrive den tekst, du leder efter i Søg tekstfeltet .
  5. Klik på Søg nederst til højre.
  6. Søgeresultaterne vises til venstre. Klik på den tråd eller besked, du leder efter.
  7. Du kan se den del af tråden eller beskeden, hvor søgeordet fremgår. Læs mere ved at klikke på Åbn tråd eller Åbn samtale nederst til højre.

Opdater og fjern filtre

Hvis du vil ændre dit filter efter en søgning, klikker du på Tilføjede filtre til venstre for søgefeltet, for at åbne Søgefiltre-vinduet igen. Du kan opdatere filtrene som du vil.

Hvis du vil fjerne dit filter, skal du klikke på x til højre for Tilføjede filtre ved siden af søgningen. Nu kan du søge uden et filter eller tilføje et nyt igen.