Slet en kanal

Når dit team ikke længere bruger en kanal, og er klar til helt at fjerne den fra Twist, kan du nemt slette den. Sådan gør du.

Når du har slettet en kanal, slettes alle dens data fuldstændigt og kan ikke tilgås igen. Hvis du tror, at du måske får brug for adgang til disse data senere hen, foreslår vi at arkivere kanalen i stedet.

Slet en kanal

  1. Sørg for, at du er en team-admin eller kanalens ejer.
  2. Fjern alle medlemmerne fra kanalen, du ønsker at slette.
  3. Arkiver kanalen.
  4. Find den arkiverede kanal (du kan se, hvordan du finder listen over arkiverede kanaler her) og forlad kanalen. Som den sidste person i kanalen bliver du bedt om at bekræfte, om du vil forlade og slette kanalen.
  5. Når du bekræfter, vil kanalen blive slettet.
Du kan ikke slette de kanaler, der er oprettet på forhånd i dit Twist-arbejdsområde. Du kan dog arkivere dem for at skjule dem.