Slet et billede, bilag eller link-preview

Der er tidspunkter, hvor du måske har vedhæftet den forkerte fil til en besked eller kommentar. I disse tilfælde kan du nemt slette bilaget. Se hvordan du gør det nedenfor.

Der vil også være tidspunkter, hvor et link inkluderet i en kommentar foldes ud nedenfor for at vise et link-preview. Hvis du vil slette det, kan du bruge den samme metode.

  1. Dette er endnu ikke tilgængeligt på web og Twist til Windows.
  1. Højreklik på bilaget, du ønsker at slette.
  2. Klik på Slet bilag.
  3. Et bekræftelsesvindue vil spørge, om du vil slette bilaget.
  4. Klik på Slet.
  1. Tryk i længere tid på bilaget, du ønsker at slette.
  2. Tryk på Fjern bilag.
  3. Et bekræftelsesvindue vil spørge, om du vil slette bilaget.
  4. Tryk på Slet.
  1. Tryk i længere tid på bilaget, du ønsker at slette.
  2. Tryk på Fjern bilag.
  3. Et bekræftelsesvindue vil spørge, om du vil slette bilaget.
  4. Tryk på Slet.