Søgegenveje

Hvis du vil finde noget mere specifikt og basissøgning eller søgning med filtre ikke er nok, kan du bruge søgeparametre, der let giver dig mulighed for at søge efter forfatter, dato, indholdstype og meget mere. Sådan bruger du søgeparametre.

Sådan søger du med parametre

1. Åbn fanen Søg.
  2. Brug en af følgende søgeparametre til at præcisere din søgning.
    1. "Søg efter dette" vil søge efter præcis den sætning.
    2. fra: John begrænser din søgning til tråde eller beskeder fra et bestemt medlem, i dette tilfælde John.
    3. til: Alex begrænser din søgning til beskeder eller tråde, der underretter et bestemt medlem, i dette tilfælde Alex.
    4. emne: "Æbler" begrænser din søgning til tråde med emnetitler, der indeholder de indtastede søgeord, som fx Æbler i dette eksempel.
    5. kanal: Support begrænser din søgning til tråde i den kanal, du vælger, i dette tilfælde Support.
    6. i:tråd eller i:besked begrænser din søgning til beskeder eller tråde.
    7. før:"20/05/2017" begrænser din søgning til tråde eller beskeder før denne dato.
    8. efter:"20/05/2017" begrænser din søgning til tråde eller beskeder efter denne dato.
  3. Når du har indtastet dine parametre, klikker du på Søg eller trykker på Enter.
  4. Søgeresultaterne vises til venstre. Klik på den tråd eller besked, du leder efter.
  5. Du kan se den del af tråden eller beskeden, hvor søgeordet fremgår. Læs mere ved at klikke på Åbn tråd eller Åbn samtale nederst til højre.