Hvordan du bruger Twist og Todoist sammen

Hvis du bruger Twist sammen med Todoist er det en effektiv måde at kombinere teamwork, kommunikation og opgavestyring. Hvis du stadig er usikker på om du vil integrere dem med hinanden, kan du læse om fordelene ved at bruge Twist sammen med Todoist.

Her er et par specifikke måder, du kan kombinere begge værktøjer for at holde styr på dit teams opgaver og samtaler og gøre fremskridt på dine vigtigste projekter.

Omdan samtaler til handlingsrettede opgaver ved hjælp af Kvik-tilføj

Dine samtaler i Twist vil ofte føre til handlingsrettede opgaver. For at holde styr på disse elementer på din to-do-liste kan du tilføje en tråd direkte som en Todoist-opgave i Twist.

Forbedre teamets ansvarlighed med Todoist opdateringer i tråde

Samarbejde involverer mange bevægelige dele. Når du arbejder med både Todoist og Twist, kan du få øjeblikkelige opdateringer fra dit teams to-do-liste i dit Twist-arbejdsområde. Dette hjælper med at sikre, at alle i dit team altid er opdateret og ansvarlig for, hvad der skal gøres.

Du skal først forbinde Twist til Todoist. Når du opretter denne integration, bliver du bedt om at vælge et Todoist-projekt og en Twist-kanal, hvor du kan streame dit teams opdateringer.

Når du har forbundet Todoist-projektet med Twist-tråden, vil du begynde at se nye beskeder i Twist, når dit team tilføjer, udfører, genaktiverer eller kommenterer opgaver i det specificerede Todoist-projekt. Du kan se, hvem der har udført hvilken handling, og du kan gå direkte til opgaven i Todoist ved at klikke på linket i Twist-tråden.

Her er et par eksempler på hvordan Todoist-Twist integrationen ser ud.

Læs mere om, hvordan du balancerer team-kommunikation og handling med Twist og Todoist på vores blog.