Twist til Uddannelse

Studerende, undervisere og uddannelsesmæssige organisationer er berettiget til 50% rabatTwist Unlimited som støtte i deres arbejde mod et af livets vigtigste mål.

Sådan ansøger du om rabatten

Hvis du er en studerende, underviser eller uddannelsesmæssig organisation og er interesseret i at ansøge om 50% rabat, så kan du her se, hvordan du sender din ansøgning:

1. Før du ansøger om rabatten, skal du eller din organisation have en Twist-konto.
  • Udfyld ansøgningsskemaet på twistapp.com/education. Du vil blive bedt om at inkludere følgende:
      • Dit navn.
      • Din e-mailadresse (.edu eller tilsvarende foretrækkes).
      • Dit teams navn på Twist.
      • E-mailen brugt til din Twist-konto (sørg for, at det er administratorens e-mail, der er knyttet til dit teams Twist-konto, ikke nødvendigvis din egen e-mailadresse).
      • Navnet på din organisation/skole/institution.
      • Din organisations/skoles/institutions webside.
      • Din organisations/skoles/institutions placering (land).
      • En kort beskrivelse af den institution eller det projekt, du vil bruge Twist til.
      • Officiel dokumentation til at bevise berettigelse. Eksempler inkluderer opdaterede versioner af en af følgende eller deres lokale ækvivalenter: studiekort eller underviser-id, profilside-screenshot af studerende eller underviser, seneste karakteropgørelse, indskrivningsattest/verifikation eller relevant ansættelsesbrev.

Sådan fungerer rabatten

Vi gennemgår din ansøgning og vender tilbage til dig inden for 10 arbejdsdage.

Når du er blevet godkendt, vil din rabat blive aktiveret på en af to måder:

• Hvis du i øjeblikket har en Twist Free-konto, kan du nu opgradere til Twist Unlimited, og så vil du modtage 50% rabat på din første og efterfølgende faktureringer.
      • Hvis du allerede er Twist Unlimited-kunde, vil alle gebyrer, der påløber efter godkendelsesdatoen af din ansøgning, blive opkrævet til 50% af den fulde pris.

Hvis du ikke godkendes, vil vi give dig besked via e-mail. Du kan derefter annullere dit Twist Unlimited, hvis du ønsker det.

FAQ'er

Q: Kan rabatten gælde for betalinger, jeg allerede har foretaget? Vil det være pro rata?

A: Nej, vi kan ikke yde refundering til din organisation for betalinger, du allerede har foretaget. Rabatten vil heller ikke pro rata på nogen måde. Vi vil dog helt sikkert påføre den fulde rabat på alle fremtidige betalinger.

Q: Jeg har sendt min ansøgning, men har ikke fået svar endnu. Hvor lang tid tager det?

A: Vi vil forsøge at svare på henvendelser inden for 10 arbejdsdage. Hvis der er gået over 10 dage, bedes du kontakte vores support-team.

Q: Hvad hvis jeg ikke kan fremskaffe de ønskede oplysninger til at bevise vores uddannelsesstatus? Kan jeg stadig få rabatten?

A: Hvis du ikke kan bevise din personlige eller organisatoriske uddannelsesstatus ved hjælp af ovenstående dokumentation, kan vi ikke godkende rabatten. Vi kan ikke gøre undtagelser.

Q: Hvad er mit Twist "team-navn" og hvor finder jeg det?

A: Dit Twist team-navn er det navn på dit team, du brugte, da du registrerede din Twist-konto.

Hvis du har glemt dit Twist team-navn, kan du logge ind på Twist på web. Du vil se navnet i øverste højre hjørne af skærmen, til venstre for din avatar.

Q: Hvor lang tid varer rabatperioden, og hvad sker der, når min rabatperiode slutter?

A: Din rabat gælder i 1 år fra godkendelsesdatoen. Vi sender dig en påmindelse om din rabatstatus 14 dage før den udløber. Hvis du ønsker at genansøge, skal du sørge for at indsende din ansøgning mindst 10 dage før udløb ved at besøge twistapp.com/education og følge de samme trin som du gjorde før.

Hvis du ikke længere er studerende, kan du blot lade dit abonnement overgå til en almindelig Twist Unlimited-konto ved ikke at foretage dig noget. Du vil da blive faktureret til normal pris. Du kan gøre dette ved at lade din konto forny sig automatisk.

Du kan også til enhver tid nedgradere til en gratis konto.

Q: Hvad sker der, hvis jeg ikke længere er studerende?

A: Hvis du ikke længere er studerende eller underviser, kan du fortsætte med at bruge Twist Unlimiteds avancerede funktioner til normal pris. Du skal blot lade dit abonnement fornyes, og så bliver du automatisk opkrævet fuld pris for det kommende år.

Du kan også til enhver tid nedgradere til en gratis konto.