Ketjun muokkaaminen

Huomasitko kirjoitusvirheen lähettämässäsi ketjussa? Ajattelit antaa sille selkeämmän otsikon? Ei mitään hätää. Voit aina palata ja muokata ketjuja lähettämisen jälkeen.

Huomautus: Kun muokkaat ketjun aihetta, viesti lisätään ketjussa, joka kertoo ihmisille, että olet tehnyt muutoksen. Katso alapuolelta.

1. Avaa ketju, johon haluat tehdä muutoksia.
  2. Klikkaa ketjun oikeassa yläkulmassa olevaa kolmen pisteen kuvaketta.
  3. Vaihda ketjun aihe klikkaamalla Muokkaa ketjun aihetta.
  4. Näyttöön tulee ikkuna, joka kehottaa sinua muuttamaan ketjun aiheen. Kirjoita uusi aihe ja klikkaa Tallenna muutokset.
  5. Voit muuttaa ketjun viestiä viemällä hiiren osoittimen ensimmäisen viestin päälle ja klikkaamalla oikeassa yläkulmassa olevaa kolmen pisteen kuvaketta.
  6. Tee haluamasi muutokset ketjun tekstiin.
  7. Tallenna muutokset klikkaamalla vasemmassa alakulmassa olevaa Tallenna-painiketta.
  1. Paina ketjua pitkään, jota haluat muokata.
  2. Napauta valikossa kohtaa Muokkaa ketjua.
  3. Voit muokata aihetta näytön yläosassa.
  4. Voit muokata ketjun tekstiä näytön keskellä.
  5. Tallenna muutokset napauttamalla oikeassa yläkulmassa olevaa valintamerkkiä.
  1. Napauta ketjua, jota haluat muokata.
  2. Paina pitkään ketjun ensimmäistä viestiä.
  3. Napauta valikossa kohtaa Muokkaa.
  4. Tee haluamasi muutokset ketjun aiheeseen ja tekstiin.
  5. Tallenna muutokset napauttamalla Tallenna-painiketta.