Twist-tiimiin liittyminen

Jos sinua on kutsuttu liittymään Twistiin, sinua pyydetään luomaan tili ensin. Toimi näin.

Jos olet aloittamassa uuden tiimin, lue, miten luot tiimin tai siirry ylläpitäjien ja ryhmien luojien oppaaseen.
  1. Avaa Twist-kutsusi ja klikkaa kutsulinkkiä.
  2. Liity tiimiin klikkaamalla Liity.
  3. Klikkaa Jatka Google-tilillä ja syötä Google-tilisi sähköpostiosoite ja salasana, jonka haluat liittää Twist-tiliisi. Voit myös kirjoittaa sähköpostiosoitteesi ja salasanasi ja klikkaa Jatka.
  4. Seuraa alapuolella olevaa perehdytysvaihetta.
  1. Avaa Twist-kutsusi ja napauta kutsulinkkiä.
  2. Napauta Kirjaudu sisään.
  3. Napauta Jatka Google-tilillä ja syötä Google-tilisi sähköpostiosoite ja salasana, jonka haluat liittää Twist-tiliisi. Voit myös kirjoittaa sähköpostiosoitteesi ja salasanasi ja napauta Jatka.
  4. Seuraa alapuolella olevaa perehdytysvaihetta.
  1. Avaa Twist-kutsusi ja napauta kutsulinkkiä.
  2. Napauta Kirjaudu sisään.
  3. Napauta Jatka Google-tilillä ja syötä Google-tilisi sähköpostiosoite ja salasana, jonka haluat liittää Twist-tiliisi. Voit myös kirjoittaa sähköpostiosoitteesi ja salasanasi ja napauta Jatka.
  4. Seuraa alapuolella olevaa perehdytysvaihetta.

Käytön aloittaminen

1. Kirjoita koko nimesi.
  2. Sinulla on nyt mahdollisuus liittyä tai luoda kanavia. Twist suosittelee muutamia kanavia, joihin voit liittyä. Voit liittyä niihin klikkaamalla/napauttamalla Liity kanavalle -painiketta.
  3. Voit myös luoda oman kanavan klikkaamalla/napauttamalla alareunassa olevaa Luo kanava -painiektta. Näkyviin tulee tekstikenttä, johon voit kirjoittaa kanavan nimen ja paina sitten enter-näppäintä. Voit lisätä niin monta kanavaa kuin haluat.
  4. Siirry eteenpäin klikkaamalla/napauttamalla Seuraava: Tutki ketjuja.
  5. Näet viestin siitä, miten ketjut toimivat. Klikkaa/napauta Mennään, kun olet valmis.
  6. Kaikki on valmista! Lue johdantoviesti ja aloita käyttö.