Sisäänkirjautuminen Twistiin

Voit käyttää Twistiä kaikilla laitteillasi, jotta sinulla olisi tiimisi keskustelut käytössäsi milloin ja missä tahansa. Twist-tilin luomisesta riippuen on kaksi tapaa kirjautua sisään: Google-tunnuksella tai sähköpostiosoitteella ja salasanalla.

1. Avaa Twist.
  2. Klikkaa Kirjaudu sisään.
  3. Klikkaa Kirjaudu Google-tilillä ja syötä Google-tilisi sähköpostiosoite ja salasana, jonka olet liittänyt Twist-tiliisi. Voit myös kirjoittaa sähköpostiosoitteesi ja salasanasi ja klikkaa sitten Kirjaudu sisään.
  1. Avaa Twist.
  2. Napauta Kirjaudu sisään.
  3. Napauta Kirjaudu Google-tilillä ja syötä Google-tilisi sähköpostiosoite ja salasana, jonka olet liittänyt Twist-tiliisi. Voit myös kirjoittaa sähköpostiosoitteesi ja salasanasi ja napauta sitten Kirjaudu sisään.
  1. Avaa Twist.
  2. Napauta Kirjaudu sisään.
  3. Napauta Kirjaudu Google-tilillä ja syötä Google-tilisi sähköpostiosoite ja salasana, jonka olet liittänyt Twist-tiliisi. Voit myös kirjoittaa sähköpostiosoitteesi ja salasanasi ja napauta sitten Kirjaudu sisään.