Ketjun tallentaminen luonnoksena

Jos olet aloittanut ketjut, mutta et halua lähettää sitä heti, voit tallentaa sen luonnoksena ja lähettää sen myöhemmin. Toimi näin.

Luonnokset näkyvät vain alustalla, jossa ne on luotu. Jos esimerkiksi tallennat luonnoksen verkkoversiossa, näet sen vain verkkoversiossa. Et voi nähdä sitä Android-sovelluksesta.

1. Noudata Ketjun aloittaminen -ohjeen ohjeita.
  2. Voit milloin tahansa poistua luonnoksesta ja siirtyä toiseen paikkaan Twistissä, kuten kanavaan, ketjuun tai viestiin.
  3. Luonnos pysyy kanavan yläosassa ja se on merkitty "Luonnos"-tunnisteella. Voit palata siihen milloin tahansa.

Voit käyttää selaimen paluunuolta palataksesi takaisin luonnokseen.

1. Noudata Ketjun aloittaminen -ohjeen ohjeita.
  2. Voit milloin tahansa poistua luonnoksesta ja siirtyä toiseen paikkaan Twistissä, kuten kanavaan, ketjuun tai viestiin.
  3. Luonnos pysyy kanavan yläosassa ja se on merkitty "Luonnos"-tunnisteella. Voit palata siihen milloin tahansa.

Voit käyttää sovelluksen vasemmassa yläkulmassa olevaa paluunuolta palataksesi takaisin luonnokseen.

1. Aloita ketju napauttamalla oikeassa alakulmassa olevaa keltaista kynäkuvaketta.
  2. Syötä ketjun sisältö, kuten on kuvattu Ketjun aloittaminen -ohjeessa.
  3. Kun olet valmis, napauta vasemmassa yläkulmassa olevaa paluunuolta.
  4. Luonnos näkyy nyt sen kanavan yläreunassa, jossa olet luonut sen. Se on merkitty "Luonnos"-tunnisteella ja ketju näkyy harmaana.
  1. Avaa kanava, johon haluat luoda langan.
  2. Syötä ketjun sisältö, kuten on kuvattu Ketjun aloittaminen -ohjeessa.
  3. Kun olet valmis, napauta vasemmassa yläkulmassa olevaa Peruuta-painiketta.
  4. Tallenna luonnoksena napauttamalla Tallenna luonnos -painiketta.
  5. Luonnos näkyy nyt sen kanavan yläreunassa, jossa olet luonut sen. Se on merkitty "Luonnos"-tunnisteella ja ketju näkyy harmaana.