Ketjuluonnoksen hylkääminen

Oletko päätynyt toiseen näkemykseen ketjusta, josta sinulla on luonnos? Voit hylätä ketjuluonnoksen milloin tahansa:

Et voi palauttaa luonnosta, kun olet hylännyt sen.

1. Klikkaa ketjuluonnosta (se on sen kanavaluetton yläreunassa).
  2. Klikkaa luonnoksen oikeassa alakulmassa olevaa Hylkää-painiketta.
  3. Näyttöön tulee ikkuna, jossa kysytään, haluatko varmasti hylätä luonnoksen. Vahvista valitsemalla Hylkää.
  1. Napauta ketjuluonnosta (se on sen kanavaluetton yläreunassa).
  2. Napauta oikeassa yläkulmassa olevaa kolmen pisteen kuvaketta.
  3. Napauta Hylkää luonnos.
  4. Näyttöön tulee ikkuna, jossa kysytään, haluatko varmasti hylätä luonnoksen. Vahvista valitsemalla Hylkää.
  1. Napauta ketjuluonnosta (se on sen kanavaluetton yläreunassa).
  2. Napauta vasemmassa yläkulmassa olevaa Peruuta-painiketta.
  3. Vahvista napauttamalla Hylköö luonnos.