Ketjun siirtäminen kanavien välillä

Kun olet aloittanut ketjun kanavassa, voit siirtää sen eri kanavaan milloin tahansa.

Voit tehdä tämän vain, jos olet tiimin ylläpitäjä tai kanavan tai ketjun omistaja.

1. Avaa ketju, jonka haluat siirtää.
  2. Klikkaa ketjun oikeassa yläkulmassa olevaa kolmen pisteen kuvaketta.
  3. Klikkaa Siirrä ketju.
  4. Etsi luettelosta kanava, johon haluat siirtää ketjun.
  5. Klikkaa kanavan nimen vieressä Siirrä-painiketta.
  6. Vahvistusikkuna kysyy oletko varma, että haluat siirtää ketjun. Siirrä klikkaamalla oikeassa alakulmassa olevaa OK-painiketta.
  1. Avaa ketju, jonka haluat siirtää.
  2. Klikkaa oikeassa yläkulmassa olevaa kolmen pisteen kuvaketta.
  3. Valitse Lisää....
  4. Klikkaa kanavaa, johon haluat siirtää ketjun.
  5. Klikkaa oikeassa alakulmassa olevaa Siirrä-painiketta.
  1. Paina pitkään ketjun otsikkokenttää, jonka haluat siirtää.
  2. Siirrä toiseen kanavaan napauttamalla valikosta Siirrä-painiketta.
  3. Etsi kanava luettelosta, johon haluat siirtää ketjun.
  1. Avaa ketju, jonka haluat siirtää.
  2. Paina pitkään ketjun ensimmäistä viestiä.
  3. Napauta valikosta Siirrä ketju-painiketta.
  4. Etsi kanava luettelosta, johon haluat siirtää ketjun.
Ketjua ei voi siirtää toisen tiimin kanavaan, vain muihin nykyisen tiimisi kanaviin.