Kanavien selaaminen ja niihin liittyminen

Kun Twist-tiimisi kasvaa, myös kanavien määrä kasvaa. Saatat haluta selailla ja liittyä uusiin kanaviin. Twistin avulla löydät helposti ne, joissa haluat olla mukana, ja sitten voit osallistua keskusteluihin. Toimi näin.

1. Klikkaa vasemmassa yläkulmassa olevaa Ketjut-näkymää.
  2. Klikkaa Kanavan otsikon vieressä olevaa +-kuvaketta.
  3. Etsi itseäsi kiinnostavat kanavat luettelosta.
    • Jokaisen kanavan nimen oikealla puolella näet, kuinka monta jäsentä on kyseisessä kanavassa.
  4. Kun olet löytänyt kanavan, johon haluat liittyä, klikkaa oikealla puolella olevaa Liity-painiketta.
  5. Painike muuttuu harmaaksi ja nyt siinä lukee Liittynyt.
  1. Klikkaa vasemmassa yläkulmassa olevaa Ketjut-näkymää.
  2. Klikkaa Kanavan otsikon vieressä olevaa +-kuvaketta.
  3. Etsi itseäsi kiinnostavat kanavat luettelosta.
  4. Kun olet löytänyt kanavan, johon haluat liittyä, klikkaa Liity-painiketta
  5. Twist avaa sitten kanavan, johon olet liittynyt.
  1. Napauta vasemmassa yläkulmassa olevaa Ketjut-kuvaketta nähdäksesi Saapuneet-, Tähdelliset-kansiosi ja luettelon kanavista joihin olet jo liittynyt.
  2. Vieritä alas ja napauta Lisää kanava -painiketta.
  3. Selaa käytettävissä olevien kanavien luetteloa ja napauta sitä, johon haluat liittyä.
  4. Näytön alaosassa näkyy ilmoitus: Liityit kanavalle Esimerkki.
  1. Avaa alareunassa olevaa Ketjut-välilehteä nähdäksesi kanavaluettelon.
  2. Napauta Kanavat-otsikon vieressä olevaa +-kuvaketta tai luettelon alareunassa olevaa + Lisää kanava -painiketta.
  3. Selaa kanavaluetteloa ja napauta sitä, johon haluat liittyä.
  4. Kun napautat kanavaa, liityt automaattisesti ja näyttöön tulee vahvistus.
Voit liittyä vapaasti Twist-tiimissä oleviin julkisiin kanaviin, mutta yksityinen kanava edellyttää kutsua. Lue lisää julkisista ja yksityisistä kanavista täältä.