Tiimijäsenten kutsuminen kanavalle

Kanavat auttavat sinua pitämään tiimisi keskustelut järjestyksessä ja aiheessa. Näin voit kutsua tiimisi jäseniä liittymään kanavallesi.

1. Avaa kanava.
  2. Klikkaa kanavaruudun oikeassa yläkulmassa olevaa kolmen pisteen kuvaketta.
  3. Klikkaa Muokkaa kanavaa.
  4. Kirjoita tiimijäsenen nimi Lisää nimellä -kenttään, ja se näyttää luettelon jäsenistä.
  5. Lisää jäsen kanavalle klikkaamalla nimeä.
  1. Avaa kanava.
  2. Napauta oikeassa yläkulmassa kolmen pisteen kuvaketta avataksesi kanavan valintavalikon.
  3. Napauta Jäsenet.
  4. Näet jäsenluettelon. Napauta oikeassa yläkulmassa olevaa profiilikuvaketta plusmerkillä.
  5. Kirjoita tiimijäsenen nimi tai sähköpostiosoite Nimi tai sähköpostiosoite -kenttään, ja se näyttää luettelon jäsenistä.
  6. Voit myös valita jäsenen manuaalisesti käyttämällä Lisää käyttäjiä -vaihtoehtoa tai tuoda jäsenet valitsemalla Tuo kanavalta - tai Tuo ryhmästä -vaihtoehdon.
  7. Lisää jäsen kanavalle napauttamalla nimeä.
  1. Avaa kanava.
  2. Napauta yläosassa olevaa kanavan otsikkoa.
  3. Napauta Jäsenet.
  4. Näet jäsenluettelon. Napauta yläosassa olevaa +-painiketta.
  5. Napauta Tuo käyttäjiä kutsuaksesi yksittäisiä käyttäjiä tai Tuo käyttäjiä ryhmästä kutsuaksesi ryhmän.
  6. Etsi käyttäjä tai ryhmä, jonka haluat kutsua. Valintamerkki näkyy heidän nimen vieressä.
  7. Kun olet valinnut kaikki käyttäjät tai ryhmät, jotka haluat kutsua, napauta oikeassa yläkulmassa olevaa Tallenna-painiketta.