Jäsenen lisääminen ryhmäkeskusteluun

Voit helposti lisätä tiimijäsenen olemassa olevaan ryhmäkeskusteluun. Näin voit tehdä sen.

1. Avaa keskustelu, johon haluat lisätä jäsenen.
  2. Klikkaa oikeassa yläkulmassa olevaa kolmen pisteen kuvaketta.
  3. Klikkaa Hallinnoi osallistujia.
  4. Kirjoita jäsenen nimi Lisää jäseniä -kenttään, jonka haluat lisätä.
  5. Valitse jäsen, jonka haluat lisätä.
  6. Klikkaa Tallenna.
  1. Avaa keskustelu, johon haluat lisätä jäsenen.
  2. Napauta oikeassa yläkulmassa olevaa kolmen pisteen kuvaketta.
  3. Valitse valikosta Jäsenet.
  4. Napauta oikeassa yläkulmassa olevaa profiilikuvaketta X:llä.
  5. Kirjoita sen jäsenen nimi, jonka haluat lisätä.
  6. Napauta jäsenen nimeä.
  7. Napauta Tallenna.
  1. Avaa keskustelu, johon haluat lisätä jäsenen.
  2. Napauta keskusteluikkunan yläosassa olevaa osallistujaluetteloa.
  3. Tiedot-ikkuna avautuu. Napauta Kutsu ihmisiä.
  4. Hae haulla haluamasi tiimijäsen tai etsi luettelosta.
  5. Napauta jäsenen nimeä.
  6. Napauta Tallenna.
Muutama asia kannattaa pitää mielessä, kun lisäät tiimijäseniä ryhmäkeskusteluihin.
  • Äskettäin lisätty tiimijäsen voi nähdä koko viestihistorian.
  • Twist ei salli sinun lisätä toista jäsentä kahdenväliseen keskusteluun. Voit aloittaa uuden ryhmäkeskustelun.