Ryhmäkeskustelusta lähteminen

Kun ryhmäviesti ei ole enää oleellinen, voit yksinkertaisesti poistaa itsesi, jotta voit lopettaa ilmoitusten vastaanottamisen.

1. Avaa keskustelu, josta haluat poistaa itsesi.
  2. Klikkaa oikeassa yläkulmassa olevaa kolmen pisteen kuvaketta.
  3. Klikkaa Hallinnoi osallistujia.
  4. Klikkaa oman nimesi vieressä olevaa Lähde-painiketta.
  1. Avaa keskustelu, josta haluat poistaa itsesi.
  2. Napauta oikeassa yläkulmassa olevaa kolmen pisteen kuvaketta.
  3. Valitse valikosta Jäsenet.
  4. Paina pitkään omaa nimeäsi.
  5. Napauta oikeassa yläkulmassa olevaa profiilikuvaketta miinusmerkillä.
  1. Avaa keskustelu, josta haluat poistaa itsesi.
  2. Napauta keskusteluikkunan yläosassa olevaa osallistujaluetteloa.
  3. Tiedot-ikkuna avautuu.
  4. Napauta oman nimesi vieressä olevaa punaista profiili kuvaketta X:llä.
Muista, että et voi lähteä kahdenvälisestä keskustelusta. Voit kuitenkin halutessasi mykistää sen.