Kuvan tai liitteen lähettäminen viestin kanssa

Voit lähettää viestien kanssa kuvia, tiedostoja tai muita liitteitä. Toimi näin.

1. Klikkaa viestikentän oikeassa alakulmassa olevaa paperiliitinkuvaketta.
  2. Valitse tietokoneeltasi tiedosto, jonka haluat liittää.
  3. Tiedosto alkaa latautua ja se näkyy tekstinsyöttökentän alapuolella. Vihreä valintamerkki tarkoittaa, että se on ladattu.
  4. Kirjoita viestin teksti tai jätä tyhjäksi ja lähetä painamalla Enter.
  1. Napauta viestin syöttökentän vasemmalla puolella olevaa paperiliitin- tai kamerakuvaketta.
  2. Jos napautit paperiliitinkuvaketta, etsi haluamasi tiedosto ja napauta sitä.
  3. Kun lataus on valmis, voit kirjoittaa viestin tai jättää tyhjäksi, lähetä napauttamalla lähetäkuvaketta.
  4. Jos napautit kamerakuvaketta, voit ottaa valokuvan tai videon ja lisätä sen viestiisi.
  5. Kun olet ladannut valokuvan tai videon, voit kirjoittaa viestin tai jättää tyhjäksi, lähetä napauttamalla lähetäkuvaketta.

Voit lisätä liitteitä napauttamalla liitteen vieressä olevaa +-merkkiä ja valitsemalla Ota kuva tai Tiedosto.

1. Napauta viestin syöttökentän vasemmalla puolella olevaa paperiliitin- tai kamerakuvaketta.
  2. Jos napautit paperiliitinkuvaketta, voit valita kolmesta vaihtoehdosta:
    1. “Ota kuva tai video” -toiminnon avulla voit ottaa ja lähettää kuvan tai videon.
    2. “Käytä viimeksi otettua kuvaa” -toiminnon valitseminen liittää viimeisen valokuvan tai videon, jonka olet ottanut.
    3. "Kuvat-kirjasto" -toiminnolla voit valita valokuvan tai videon kirjastostasi.
  3. Jos napautit kamerakuvaketta, voit ottaa valokuvan ja lisätä sen viestiisi.
  4. Kun olet valinnut liitteen tai ottanut valokuvan tai videon, näet edistymisindikaattorin, joka kertoo sinulle liitteen latauksen prosenttiosuuden.
  5. Kun liitteet on ladattu, voit kirjoittaa viestin tai jättää tyhjäksi, lähetä napauttamalla lähetäkuvaketta.

Voit lisätä liitteitä napauttamalla kamera- tai paperiliittikuvaketta sen jälkeen, kun olet ladannut ensimmäisen liitteen.