Profiilisi muokkaaminen

Varmista, että kuvasi, nimesi, roolisi ja yhteystietosi ovat aina ajan tasalla. Se auttaa tiimijäseniä tietämään enemmän sinusta ja mitä teet tiimissä. Näin voit tehdä muutoksia profiiliisi:

1. Klikkaa oikeassa yläkulmassa olevaa henkilökuvaketta.
  2. Klikkaa Asetuksesi.
  3. Tili-välilehdessä voit täyttää Nimi-, Rooli- ja Puhelinnumero-kentät.
  4. Voit ladata kuvan klikkaamalla Lataa kuva ja valitse haluamasi kuva.
  1. Napauta vasemmassa yläkulmassa olevaa valikko-kuvaketta.
  2. Napauta Asetukset > Profiili.
  3. Voit vaihtaa kuvasi napauttamalla Kuva-kohtaa ja valitse haluamasi kuva.
  4. Voit myös vaihtaa nimesi, sähköpostiosoitteesi, roolisi ja yhteystietosi napauttamalla muokattavaa kenttää.
  1. Napauta oikeassa alakulmassa olevaa Lisää-painiketta.
  2. Kosketa nimeäsi.
  3. Voit vaihtaa nimesi, roolisi, aikavyöhykkeen ja yhteystietosi napauttamalla muokattavaa kenttää.
  4. Voit vaihtaa kuvasi napauttamalla Kuva-kohtaa.
  5. Voit ladata laitteessa olevan kuvan napauttamalla Valitse Kuvista tai Ota kuva ottaaksesi uuden kuvan paikan päällä. Voit myös poistaa kuvan napauttamalla Poista kuva -painiketta.
  6. Kun olet valmis, napauta oikeassa yläkulmassa olevaa Tallenna-painiketta.